Trelleborg представив на sima 2017 інноваційну систему регулювання тиску

На виставці SIMA 2017, яка проходила у Парижі з 26 лютого по 2-е березня компанія Trelleborg представила нову систему регулювання тиску в шинах Variable Inflation Pressure.

В принцип роботи системи закладена технологія Інтернету речей(IoT), яка дозволяє регулювати тиск в шинах залежно від навантаження на них, тим самим зменшуючи тиск на грунт. Функція системи не лише полягає в регулюванні тиску, але і ухваленні рішення по його зміні залежно від великого ряду чинників.

Система безпосередньо інтегрована на ободі шини. Вона складається з безлічі датчиків, що вимірюють декілька параметрів, у тому числі навантаження, тиск і температуру разом з електронним центральним процесором, контролюючою компресор і клапан для регулювання тиску.

Система також визначає, коли, на тій же осі, навантаження на правій шині відрізняється від навантаження на лівій шині. Це дає величезну перевагу на схилах, де система VIP ™ може встановити два різні тиски відповідно до даних, отриманих від IoT.

Признаная в якості важливої інновації, система VIP ™ отримала золоту медаль на SIMA Innovation Awards 2017.

Нагадуємо, що компанія Союз-Диаген реалізує в широкому асортименті шини для сільгосптехніки Trelleborg усіх типоразмеров. За довідками звертайтеся в департамент шин та акумуляторів.